Rakan Seperjuangan

Thursday, November 18, 2010

Jins Bite aka Digigit Jin

Entri 264. Terkejut tengok dalam sehari ada 1000 lebih pengunjung, gara2 sorang blogger popular telah letak link ke salah satu entry aku.... KLIK SINI...

Dari ceramah Ustaz Kazim bertajuk digigit jin.

Dua waktu nabi larang tido= tido lepas subuh dan asar...tido lepas asar itu TANDA GILA(hadis).
-ramai yang mereng akibat tido waktu asar dan maghrib...cukup 40 hari=>mereng...ada tahap sampai berhenti kerja.

Perempuan tidur lepas asar=> peha kena gigit, ada lebam2, kaler biru, itam, cuba buat kalau xcaya.Kalau dilihat bawah mikroskop, pasti ada 5 lubang kat lebam tu. Sekali digigit pasti akan digigit lagi..
UBATNYA= Bacakan 7 kali surah al fatihah pada air mandi, campur 3 biji limau, mandi dan sapu seluruh badan. Insya ALLAH berkesan.

Mandi pada waktu maghrib tanpa kain basahan=>jin skodeng dan jatuh cinta, itu pasal ada love bite kat peha, sekali jin jatuh cinta lebih teruk dari jin yg disihir, jin sihir lebih senang ubat dari jin asyik(jin suke kat manusia). Jin pertahan cinta, sukar dapat jodoh, orang datang risik senyap, minang senyap..pasal jin dah block.

JANGAN BIAR JIN JATUH CINTA. Jangan keluar rumah petang2 ronda2 sambil berpakaian seksi(seluar pendek dan sebagainya), jangan keluar rumah petang2 dan duduk ditempat sunyi seperti kawasan longkang dan sebagainya.

Berikut adalah video yang aku maksudkan...

KLIK TANG SINI OK



P/s: Perempuan, sama ada dara, janda, balu, bini orang, JANGAN TIDUR PETANG, JANGAN MANDI BOGEL, JANGAN KELUAR PETANG2 PAKAI SEKSI2...

4 comments:

anah nik mahmood said...

boleh tak explen psl tidur yang kene tindih? ade yg ckp bukan sebab makhluk ghaib. sebab ade explaination dari sudut science. mind to explain :)

Hady83 said...

Kena tindih tu perkara biasa..bagi yang percaya bende ghaib, katanya ditindih hantu..kalau yang percaya sains semata2, katanya sleep paralysis...

I percaya dua2...kerana ia biasa terjadi ketika asrama tak ramai orang...bila sebelum tido ada baca doa, bila tido tempat baru...

Kalau nak kata sleep paralysis pun buleh juga..pasal ia akan berlaku bila tido melentang atau mengiring belah kiri..cuma pengalaman sendiri..kalau tido siang..melentang ke mengiring belah kiri...xkan kena..tapi kalau tido malam...tido terlentang atau mengiring belah kiri...pasti kena...pastu kalau tido bilik tertentu...pasti kena..tido katil tertentu..pasti kena...

So I would say its both kena tindih dan sleep paralysis...lepas terjaga..sure ludah belah kiri 3x...paling mudah mahu jaga...adalah dengan gerakkan ibu jari kaki...pasal body memang xboleh nak gerak..tapi ibu jari kaki pasti buleh digerakkan...selain dari sebut ALLAH seberapa banyak yang mungkin...

nadira said...

why ibu jari kaki pasti boleh brgerak?

Admin said...

Tak tahu macam mana nak xplain...tapi ia memang berkesan tiap kali kena tindih atau terasa hendak kena tindih...trylah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...